Brainobrain

A Brainobrain egy abakuszos mentális aritmetikai program, vagyis az abakuszos számolási módszertanra épülő készségfejlesztő program. A program elvégzése biztos alapokat ad a matematikai alapműveletekhez (összeadás, kivonás, szorzás, osztás), javítja a problémamegoldó és koncentrációs képességet és önbizalmat ad. A mentális abakusz használatával az agyműködés serkenthető olyan módon, ami a gyerekek számára szórakoztató és inspiráló.

Missziónk

Minden gyerek megérdemli a kiteljesedés lehetőségét. A kisgyermekkor kritikus fontosságú időszak a tanulási és gondolkodási képességek fejlődése, valamint az érzelmi és szociális intelligencia szempontjából.

Missziónk, hogy a gyermekeket olyan fontos képességeik fejlesztésében segítsük, mint kritikus gondolkodás, kreativitás, agilitás, információszerzés és elemzés, és főleg hogy azt tanítsuk, hogy gondolkodjanak és nem, hogy mit gondoljanak.

Brainobrain International

A Brainobrain Hungary egy folyamatosan növekvő hálózat tagja, amely már több mint 950 franchise központot foglal magába, 50 országban (India, Egyesült Királyság, Norvégia, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Marokkó, Jemen, Írország, Szlovénia, Lengyelország, Macedónia, Líbia, Egyesült Arab Emirátusok, Dánia, Franciaország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Koszovó, Omán, Katar, Horvátország, Nigéria, Új-Zéland, Zambia, Bosznia-Hercegovina, Egyiptom, Ciprus, Ausztria, Csehország, Bulgária, Malajzia, Kuvait, Sri Lanka, Bahrein, Németország, Montenegro és Svájc).

Amióta a Brainobrain létrejött 2003-ban, több mint 200.000 gyermek életét megváltoztatta meg készségfejlesztő programja által.

A Brainobrain székhelye az indiai Csennaiban található. A Brainobrain kids academy private limited ISO 9001: 2015 certifikációval rendelkező intézmény.