DIPLOMÁS OKTATÓINK

Egy fiatal és tapasztalt oktatókból álló csapat vagyunk. Az életünk a tanítás, és a gyerekek oktatásával segítjük őket álmaik megvalósításában és céljaik elérésében a bennük rejlő lehetőségek teljes kiaknázásával.

Alexandra Béni BoB Hungary

Alexandra Béni

Energikus, és nyitott gondolkodású vagyok, aki őszintén hisz a Brainobrain által képviselt értékekben. Célom, hogy fejlesszem a gyermekeket a velük való interakciók révén.
Email: alexandra.beni@brainobrain.hu


Neringa Ruzsics

Neringa Ruzsics

Lelkes ember vagyok, akinek minden vágya a gyerekek oktatása. A Brainobrain módszert alkalmazva ki tudom hozni a legtöbbet a gyerekek képességeiből.

Email: neringa.ruzsics@brainobrain.hu

Judita Uremovic

Sok éves tapasztalattal rendelkezem a különböző korú és hátterű gyermekek oktatásában. Szeretem a hivatásomat, én törekszem arra, hogy a gyerekek felismerjék a bennük rejlő potenciált.
Email: judita.uremovic@brainobrain.hu

Michal Filip

Michal Filip

Minden gyermek ajándék! Tele vannak potenciállal és lehetőségekkel. Küldetésünk az, hogy bátorítsuk őket és segítsük őket abban, hogy megtalálják saját életútjukat. Ennek eléréséhez a Brainobrain nevű eszközt használjuk. Edzőként a kiegyensúlyozott élet receptjét kutattam, majd rájöttem, hogy ennek a forrása a gyermekkorban fakad.
Email: michal.filip@brainobrain.hu

Vermes Regina

Vidám, nyitott és segítőkész személyiség vagyok, nagyon szeretek gyerekeket tanítani. Az ő boldogságuk, az én boldogságom is.

Email: regina.vermes@brainobrain.hu