1. SunitaVishwakarma (India)

Nikhil Vishwakarma (9 éves) édesapja

Nikhil koncentrációja javult. Magabiztosabb lett, és gyorsabban tanul. A szókincse és a kiejtése is javult. Gyorsan számol fejben. Kitűnő tanulmányi eredményt ért el, és osztályelső lett. A matematikai olimpián 98,2%-os eredményt ért el, és a 31. helyen végzett.

 

2. Annie S Paral (Fülöp-szk.)

Jairus Dominic Gohel (8 éves) édesanyja

Miután a fiam, Jairus elkezdett abakusszal tanulni, sok változást tapasztaltunk a tanulásában. Gyorsabban számol, és már nem használja az ujjait. Jobban tud figyelni az órákon. Könnyebben jegyez meg dolgokat. Nagyon örülünk, hogy a Brainobraint választottuk a szellemi fejlesztésére.

 

3. Mohammed Elabbasy (Egypt)

Parent of Adam Mohammed Elabassy (8 éves) édesapja

Amióta a fiam Adam Elabbassy elkezdte a Brainobrain képzést, matekból jobb lett minden társánál. A számolási sebessége javult, és minden elvégzett szint után szemmel látható a további teljesítményjavulás. Angolul beszélni és írni is elkezdett. Nagyon örülünk az eredményének és bízunk benne, hogy Adam a Brainobrain összes szintjét teljesíteni tudja.

 

4. Grace Braganza (India)

Samuel Joe Braganza (8 éves) édesanyja

A matek mindig is a fiam kedvenc tantárgya volt, emiatt a barátom ragaszkodott hozzá, hogy beírassuk a Brainobrain programba. Nem gondoltam volna, hogy olyan sokat javít majd a fiam általános teljesítményén és koncentrációs képességén, hogy zseninek fogják nevezni második osztályban.

 

5. Saravanan és Uma Priya (India)

Soorya Narayanan és Swati Annapoorni (6 és 5 évesek) szülei

Gyermekeink 4 illetve 5 éves korukban kezdték el a Brainobrain Abakusz Programot. A program javítja a koncentrációjukat, memóriájukat és tanulmányi eredményüket. A program révén kitűnő tanulók lettek, és sok trófeát és aranyérmet nyertek az abakusz versenyen Ománban és Indiában is. Büszkék vagyunk a gyerekeinkre és hálásak vagyunk a Brainobrain oktatóinak - ahol a gyerekek elvégezték a Brainobrain 1-4 szintjeit - az őszinte támogatásért.

 

6. Muhammad Kokash (Jordánia)

Dana és Yara (7 és 10 évesek) édesapja

A Brainobrain segített a lányaimnak a matematikában. Gyorsabban számolnak és hiszek benne, hogy még jobbak lesznek, ha elvégzik a teljes programot. Önbizalmuk is javult és már nem félnek kiállni az osztály elé bemutatót tartani.

 

7. Mokhtar és Salwa (Egyiptom)

Basem Mokhtar (11 éves) szülei

A fiunknak problémái voltak a matematikával, de a Brainobrain ezt egyszer és mindekorra megoldotta. Gyorsabban számol és már szívesen vesz részt az órákon. Köszönet a programnak és a tanároknak.

 

8. ShripadRane és Deepa S. Rane (India)

Shravan Shripad Rane (8 éves) szülei

A gyermekünk egy BoB gyerek és ez nagyszerű! Azt hiszem, hogy a Brainobrain minden gyerek számára a legjobb választás. A tanárok nagyon nagy erőfeszítéseket tesznek, hogy nyomás nélkül tanítsák a gyerekeket. A fiam lassan befejezi a negyedik szintet és azt látom, hogy sokat fejlődött önbizalom, koncentráció, agyi koordináció és vizualizáció terén, épp ahogy ígérték nekünk. Köszönjük!

 

9. MaqsoodAlam és ShabeenaNaaz (India)

Aarib Jibran (7 éves) szülei

A BoB egy kitűnő képességfejlesztő program, amely a tanulási folyamatot teszi könnyebbé. Az abakusszal számolnak és gyorsítják a számolást. A problémamegoldó képességet és javítja. Összességében azt mondhatom, hogy a Brainobrain a legjobb megoldás a gyerekek tanulási képességének javítására. Azt hiszem, hogy a tanárok szerepe nagyon fontos a Brainobrain sikerében. Nagyon jó képzettek és tehetségesek. Fiunk, Aarib mindig is nagyon érdeklődött a matek iránt, emiatt döntöttünk a programba íratása mellett. Amióta részt vesz a programban, nagyon sokat fejlődött és nagyon megszerette a tanulást. Mindig szívesen megy az órákra és lelkiismeretesen megcsinálja a házi feladatokat. Amellett, hogy a matematikában sokat javult, sokkal magabiztosabb és szociálisabb is lett.

 

10. Omran és Badriya (Oman)

Yousuf Omran (8 éves) szülei

Nagyon bizonytalan voltam, amikor először találkoztam a Brainobrainnel, de a tanár meggyőzött, hogy írassam be a fiam. Nagyon jó döntés volt. Mostanra nagyon élvezi a Brainobrain órákat, és érdeklik az iskolai tantárgyak is, főleg a matematika. Amint elkezdte a fejszámolást, drasztikus változást tapasztaltunk. Nem csak a számolásban javult, de elkezdett tanulni és beszélni angolul is. Ez, a nemzetközi osztályának köszönhető, akiknek nagy szerepe van a fiam kommunikációs képességeinek javulásában. A Brainobrain tematika tényleg csodálatos és képes az önbizalom erősítésére minden gyereknél. Óriási köszönet a csapatnak.

 

11. Suchiyashree Raveesh Kadava (India)

Rachith Chirag (6 éves) anyja

Szeretnénk köszönetet mondani a Brainobrain minden oktatójának. Kivételes csapat és nagyon hálásak vagyunk mindenért, amit a fiunkért tettek. Az átalakulás, amit a fiunkon, Rachith Chiragon tapasztaltunk, és az eredmények, amiket az oktatás során elért, egyszerűen csodálatosak.

12. Nosheen Bilal (Pakisztán)

Aayan Akhtar Khan és Anabiah Khan (8 és 7 évesek) apja

A Brainobrain lehetővé tette, hogy gyermekeim a képességeiket hatékonyan tudják használni. Ez nem csak a tanulmányaikban segített, hanem az önálló gondolkodásban is és javította az önbizalmukat is.

13. Uttam Kumar Saha (Bangladesh)

Spondon Saha (9 éves) apja

A Brainobrain nagyon sokat segített a gyerekeimnek. Az írási sebességük és számolási képességük javult. Pontosabban is számolnak. A memóriájuk is javult. A Brainobrain program kiváló és maximálisan bízunk benne. Köszönjük!

 

14. Abid Butt és Saima Butt (Pakisztán)

Fatima Abid és Bardha Abid (9 és 12 évesek) szülei

Úgy érzem, hogy a Brainobrain csodálatos minden gyerek számára és büszkén mondhatom, hogy az én gyerekeim Brainobrain gyerekek. A tanárok óriási erőfeszítéseket tesznek a gyerekek képzésébe, és mi nagyra értékeljük ezt. A lányaim hamarosan befejezik a második szintet és remélem, hogy folytatják a programot. Köszönjük a Braionbrainnek. Alig várjuk, hogy lássuk a további változásokat a gyerekeken.

 

15. Sreeja Kurup (India)

Sidharth Sunil Kurup (8 éves) szülei

Fiam, Sidharth Kurup 2018. márciusában csatlakozott a programhoz és nagyon örülök, hogy a beíratás mellett döntöttem. A szisztematikus oktatás és tananyag segített, hogy a számításokat gyorsan és pontosan végezze el. Erősítette az önbizalmát és javított a fókuszán. Köszönöm a tanároknak a folyamatos erőfeszítést és támogatást.