A Brainobrain egy az abacus számolási módszertanra épülő készségfejlesztő tanfolyam. A tanfolyam elvégézése biztos alapokat ad a matematikai alapműveletekhez (összeadás, kivonás, szorzás, osztás), javítja a problémamegoldó és koncentrációs képességet és önbizalmat ad. Serkenti a gyerekek agyműködését az abakusz használatával és a fejszámolási módszerek alkalmazásával olyan módon, amely a gyerekek számára szórakoztató és inspiráló.

A Brainobrain Hungary egy folyamatosan növekvő hálózat tagja, amely már több mint 950 franchise központot foglal magába, 40 országban (India, Egyesült Királyság, Norvégia, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Marokkó, Jemen, Írország, Szlovénia, Lengyelország, Macedónia, Líbia, Egyesült Arab Emirátusok, Dánia, Franciaország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Koszovó, Omán, Katar, Horvátország, Nigéria, Új-Zéland, Zambia, Bosznia-Hercegovina, Egyiptom, Ciprus, Ausztria, Csehország, Bulgária, Malajzia, Kuvait, Sri Lanka, Bahrein, Németország, Montenegro és Svájc).

Amióta a Brainobrain létrejött 2003-ban, több mint 200.000 gyermek életét megváltoztatta meg készségfejlesztő programja által.
A Barinobrain székhelye az indiai Csennaiban található. A Brainobrain kids academy private limited ISO 9001: 2015 certifikációval rendelkező intézmény.

Missziónk

Minden gyermek megérdemli a kiteljesedés lehetőségét. A kisgyermekkor kritikus fontosságú időszak a tanulási és gondolkodási képességek fejlődése, valamint az érzelmi és szociális intelligencia szempontjából.

Missziónk, hogy minden gyermeket olyan fontos képességei fejlesztésében segítsük, mint kritikus gondolkodás, kreativitás, agilitás, információszerzés és elemzés, és főleg hogy azt tanítjuk, hogy gondolkodjanak és nem, hogy mit gondoljanak.